MEELUISTEREN

Wilt u met ons meeluisteren? Dat kan door op het pijltje in de mediaspeler te klikken*. Als er op dit moment geen dienst wordt uitgezonden, kunt u naar recente preken in het archief luisteren. Via kerkdienstgemist.nl kunt u een dienst kiezen.

NAAR KERKDIENSTGEMIST.NL
IPHONEALLE ANDERE TELEFOONS

*Werkt de mediaplayer niet? Installeer dan via de links hieronder Chrome op uw apparaat en probeer het nogmaals.

IPHONEALLE ANDERE TELEFOONSCOMPUTER

MEELUISTEREN

Wilt u met ons meeluisteren? Dat kan door op het pijltje in de mediaspeler te klikken. Als er op dit moment geen dienst wordt uitgezonden, kunt u naar recente preken in het archief luisteren. Via kerkdienstgemist.nl kunt u een dienst kiezen.

IPHONEALLE ANDERE TELEFOONSNAAR KERKDIENSTGEMIST.NL
IPHONEALLE ANDERE TELEFOONS

Liturgie ochtenddienst 22 juli 2018

Liturgie middagdienst 22 juli 2018