MEEKIJKEN

MEELUISTEREN

Wilt u met ons meeluisteren of -kijken? Dat kan door op het pijltje in de mediaspeler te klikken*. Als er op dit moment geen dienst wordt uitgezonden, kunt u naar recente preken in het archief luisteren. Via kerkdienstgemist.nl kunt u een dienst kiezen.

*Werkt de mediaplayer niet? Installeer dan via de links hieronder Chrome op uw apparaat en probeer het nogmaals.

IPHONEALLE ANDERE TELEFOONSCOMPUTER
givt-banner

MEELUISTEREN

Wilt u met ons meeluisteren? Dat kan door op het pijltje in de mediaspeler te klikken. Als er op dit moment geen dienst wordt uitgezonden, kunt u naar recente preken in het archief luisteren. Via kerkdienstgemist.nl kunt u een dienst kiezen.

IPHONEALLE ANDERE TELEFOONSNAAR KERKDIENSTGEMIST.NL
IPHONEALLE ANDERE TELEFOONS

Ochtenddienst

Samenkomen kan voorlopig niet, toch is er een kerkdienst!
Luister elke zondag om 9.30 uur met ons mee via kerkdienstgemist.nl
Daar vindt u ook de liturgie voor de dienst.

Wanneer u via onze website meeluistert of kijkt, kan er een storing optreden omdat de site soms overbelast is.
Het beste luistert/kijkt u rechtstreeks via kerkdienstgemist.nl. U kunt een opname ook later beluisteren/bekijken.

Liturgie middagdienst